Scholz Groep

Bouwen doen we samen. Elk project staat in dienst van de mensen die er zullen verblijven of er gebruik van zullen maken. Of het nu gaat om woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, distributiecentra, zorginstellingen, garages of sportcomplexen: wij kunnen elk project realiseren. Dat doen we in nauw overleg met u.

Bij Scholz Groep werken 25 enthousiaste mensen die allemaal hun vak verstaan. We beschikken over een eigen timmerwerkplaats waar we uitsluitend werken met hoogwaardige materialen. Wat dat betreft zijn we nog van de oude stempel: wat we maken, moet lang mee kunnen. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Ook leiden we al jarenlang ons eigen personeel op. Jonge mensen vinden bij Scholz de leerschool die ze nodig hebben.

Bouwen zit ons in het bloed. Het was in 1959 dat Paul Felix Scholz letterlijk en figuurlijk de eerste steen van zijn bedrijf legde. Van dorpsaannemer in Santpoort-Noord ontpopte hij zich al snel tot ontwikkelaar met  bouwervaring. Directeur Paul Scholz hield alles graag in eigen hand. De Scholz-traditie wordt nu in familieverband voortgezet door zijn opvolger Mark Niewenweg.