Alexander Boon

"Met zuinigheid als vlijt bouwt men huizen als kastelen."

Als ik in één zin moet aangeven wat samenwerken voor mij betekend zou het zijn; met een team gewaardeerde collega's het samen ontwikkelen van een stuk grond en het samen bouwen aan een bouwwerk met als eindresultaat een prachtig gebouw en een tevreden klant.
In de 6 jaar dat ik nu bij Scholz werk heb ik een aantal mooie projecten als werkvoorbereider mogen begeleiden. Mijn eerste project was plan Pegasus in IJmuiden en vond het zo mooi dat ik er zelf ook ben gaan wonen. Daarna heb ik aan de Korenbloem in Hoorn gewerkt om achter de schermen alles in goede banen te leiden. Tussendoor heb ik nog een aantal kleine bouwprojecten begeleid.
Als meest bijzondere ervaring in mijn werkende leven zou ik de Korenbloem in Hoorn zeggen. Daar heb ik in het begin van de ruwbouwfase van een groot complex werk, samen met de uitvoering het werk geheel overgenomen en succesvol afgebouwd binnen het gestelde tijdsbestek en budget.
Scholz is voor mij een klein tot middelgroot bedrijf met zeer veel kennis en klasse dat kleine eenvoudige verbouwingen uitvoert maar ook in staat is om zeer complexe, alles omvattende, bouwwerken te ontwikkelen en te bouwen.

Buiten werktijd zijn mijn dochter en mijn vriendin mijn grote passie en ook het ontwerpen, uittekenen en met eigenhand maken van alle soorten houten meubels.

E-mail: alexander@scholz.nl