Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal

08-11-2010, 15:53 • 7437 keer gelezen
Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal

Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal

Scholz Bouw is als eerste aannemer gestart op de vrij kavels op Park Brederode In Bloemendaal. Scholz Bouw heeft samen met de opdrachtgever in bouwteam een ontwerp van Paul de Ruiter Architecten uitgewerkt.

Park Brederode biedt de unieke mogelijkheid een eigen villa te (laten) bouwen in het woongebied Duin & Beek. U bepaalt zelf het ontwerp van de villa, het eigen uitzicht en uiteindelijke woonsfeer.

Op dit moment is het (natuur)park nog het domein van herten en konijnen. Met respect voor de natuur wordt nu gestart in deze prachtige omgeving. Pionieren moet Scholz omdat we de eerste zijn die de vrije kavels gaan bebouwen. Na goed overleg met de parkbeheerders en een zeer gedegen voorbereiding is het dan nu zover….. we gaan starten!


Scholz is reeds betrokken vanaf de aankoop van het kavel. Scholz heeft haar opdrachtgever begeleid en geadviseerd over aankoopprijs en de (on)mogelijkheden van het ontwerp. Na de verkenningsfase is architecten bureau Paul de Ruiter aangetrokken om een ontwerp te maken. Vanaf dag  één hebben we gewerkt met een taakstellend budget. Door het werken in bouwteam wist de opdrachtgever op ieder moment van het proces wat de (financiële) stand van zaken was.

Deze week is gestart met het weggraven van het duin, voor de realisatie moet circa 1300 m3 duinzand worden ontgraven, waarna de kelderlaag kan worden gerealiseerd. Na gereed komen van de begane grond zal het duin weer deels worden teruggebracht, waardoor de woning deels "wegvalt" in de natuur.  Voor de kerst zal de kelder worden afgerond, eind februari proberen we wind en water dicht te zijn. Door het hoge afwerkings niveau van de woining is de geplande oplever datum week 30.

Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal Scholz Pioniert op Park Brederode, Bloemendaal

Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens    
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.