Start bouw, Startingerweg Akersloot

22-11-2016, 12:01 • 1219 keer gelezen
Start bouw, Startingerweg Akersloot De grondwerkzaamheden voor het project 18 nieuwbouwwoningen Startingerweg te Akersloot zijn bijna afgerond. Deze week zullen de laatste handelingen verricht worden om de boorpalen de grond in te krijgen.

Afgelopen weken is niet alleen GP Groot namens ons bezig geweest, maar hebben  ook de nutspartijen hun werk in en om het plan uitgevoerd met mogelijk wat overlast in de straat. GP Groot heeft de grondwerkzaamheden en rioleringswerkzaamheden in de afgelopen weken afgerond. Het hoofdriool is nu aangebracht en aangesloten op de Brahmslaan.

De bouwplaatsinrichting is bijna voltooid. Wij zullen vanuit het midden van het terrein al het transport en de kraanwerkzaamheden uitvoeren. Eind van de week begin volgende week zullen de 'echte' bouwwerkzaamheden van start gaan met het aanbrengen van de boorpalen. Met als streven om in dit jaar het meeste van de funderingen aan te brengen.
Het casco zal snel worden opgetrokken, omdat wij relatief droog bouwen met kalkzandsteen en kanaalplaatvloeren.

Volgende week zal ook het percentage 70% verkocht gehaald worden. Waarbij er ook nog enkele woningen onder optie staan.

Start bouw, Startingerweg Akersloot Start bouw, Startingerweg Akersloot Start bouw, Startingerweg Akersloot Start bouw, Startingerweg Akersloot Start bouw, Startingerweg Akersloot

Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens    
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.