"Samen ontwikkelen en bouwen"

Scholz Groep ontwikkelt, bouwt, verbouwt en beheert onroerende zaken. Kleine en grote projecten. Samen ontwikkelen, samen bouwen, daar staat Scholz Groep voor! Scholz Ontwikkeling, Scholz Bouw en Scholz Beheer vormen de Scholz Groep, een gerenommeerd bedrijf dat het complete bouwproces in eigen hand heeft. Deze bundeling van specialismen zorgt ervoor dat wij duurzame én haalbare projecten realiseren.

"De theorie en de praktijk komen écht samen binnen ons bedrijf"

Vanuit de eigen ontwikkelingen worden wij getracht vooruit te denken. De kennis voor duurzaam bouwen in combinatie met innovaties wordt in een vroeg stadium ingewonnen. De theorie en de praktijk komen écht samen binnen ons bedrijf. Deze kennis delen wij graag met onze opdrachtgevers en partners om te ontzorgen.

"ambacht, kennis en creativiteit"

Dankzij zestig jaar ervaring in de bouwsector en een hecht team, kunnen wij u kwaliteit en professionaliteit garanderen. Het was in 1959 dat Paul Felix Scholz letterlijk en figuurlijk de eerste steen van zijn bedrijf legde. Van dorpsaannemer in Santpoort-Noord ontpopte hij zich al snel tot ontwikkelaar met  bouwervaring. Directeur Paul Scholz hield alles graag in eigen hand. Zijn ambacht, kennis en creativiteit is nog steeds in het bedrijf aanwezig.