Stationskwartier, Gouda

In Gouda heeft Scholz Groep in samenwerking met Maikel Spelt van EFY Group een herontwikkelingslocatie aangekocht aan de Noothoven van Goorstraat en de Spoorstraat. Het gebouw is al een aantal jaren niet meer in gebruik als garagebedrijf en is nu aan het vervallen. Hier worden 33 betaalbare huurappartementen gerealiseerd, op loopafstand van het NS station en voor een jonge doelgroep die dicht bij de stadse voorzieningen wil wonen.

De huurwoningen worden in twee blokken ondergebracht. Aan de Noothoven van Goorstraat worden 23 appartementen voor de midden huur gerealiseerd. Deze appartementen variëren van 48m2 tot circa 60m2. Aan de Spoorstraat worden 10 appartementen gerealiseerd voor jongerenhuisvesting. Gezien de locatie en alle faciliteiten in de buurt zal het een zeer aangename plek zijn om te wonen.

Op het achterterrein kan geparkeerd worden, maar er wordt ook gewerkt met twee elektrische deelauto's. Gezien de doelgroep en ligging leent het project zich uitermate voor dit concept.

 

Nieuws over Stationskwartier, Gouda

 

Stationskwartier te GOUDA

04 November 2021
Inmiddels zijn de steigers aan de voorzijde van blok A en B verwijderd bij ons nieuwbouwproject “Stationskwartier” te Gouda. Beide blokken zijn nu in hun volle glorie te zien.
 

Stationskwartier te GOUDA

01 September 2021
De werkzaamheden aan het “Stationskwartier” te Gouda gaan gestaag verder, na een welverdiende vakantie. Op dit moment zijn wij druk bezig met het metselen van de gevels. De gebouwen krijgen nu echt uitstraling. In de...
 

Hoogste punt "Stationskwartier" te Gouda

10 June 2021
Vorige week hebben wij het hoogste punt bereikt voor ons project "Stationskwartier" in Gouda.  Alle betonnen casco elementen zijn op hoogte, opnieuw een knap staaltje werk verricht. De metselaar is momenteel druk bezig met het...
 

Nieuwbouwproject "Stationskwartier" te Gouda

07 May 2021
Er wordt hard gewerkt door onze collega's en onderaannemers aan het nieuwbouwproject “Stationskwartier” te Gouda, hier worden 33 huur appartementen gerealiseerd. De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het...
 

Voorbereidingen Stationskwartier te Gouda

16 November 2020
Scholz Bouw is druk bezig met de voorbereidingen voor het project Stationskwartier te Gouda. We staan in de startblokken en hebben het bouwterrein en ketenpark ingericht. Inmiddels is ook een start gemaakt met de eerste...

Projecten

Startingerweg fase 2a oost

In het heerlijke groene en rustige Akersloot ontwikkelt en bouwt Scholz Groep een nieuwe woonomgeving. Wonen in de vrije ruimte met een uitstekende ontsluiting, is dat iets voor jullie? 

Ruyterburcht te Heemskerk

Na vele jaren gevestigd te zijn aan de Duitslandlaan 9 te Heemskerk, heeft Bloemisterij-Siertuincentrum Olaf de Ruyter haar deuren gesloten. Scholz Groep heeft de gronden aangekocht. Vanwege de ligging leent de locatie zich voor een herontwikkeling tot woningbouw.  

Velserweide te Velserbroek

Na vele jaren gevestigd te zijn aan de Hofgeesterweg 63 te Velserbroek, gaat de familie Schoorl haar familiebedrijf in het houden van paarden beëindigen.

Nicolaas Beetshof te Driehuis

In 2017 heeft Scholz Ontwikkeling “Het Witte Huis” aangekocht. De gemeente Velsen heeft ingestemd met de ontwikkeling van deze gronden gelegen in het centrum van Driehuis.

Corso '21 te Hillegom

Het best bewaarde geheim - 17 appartementen in Hillegom

STOER Haarlem

13 stoere stadswoningen aan het Van Zeggelenplein in Haarlem-Oost. 4 typen woningen met 4 woonlagen en een heerlijk dakterras.

MKA KENNEMER & MEER

Scholz Bouw is begin maart 2020 van start gegaan met de verbouwing van de 4e verdieping van ons kantoorgebouw “De Haerlemmerpoort” te Haarlem voor onze nieuwe huurder MKA KENNEMER & MEER.

LEEF Leiden

De 6 woningen in het project Leef vormen een moderne en elegante verschijning aan de rand van de jonge wijk Groenoord. De geschakelde woningen vallen op door hun stevige, hoekige vormen.

Scheepmakerskwartier Haarlem

Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving.

Assendelft

Scholz Bouw is begin 2019 van start gegaan met een verbouwing en uitbreiding van een woonhuis te Assendelft.  

Federmann Haarlem

In de Grotehoutstraat te Haarlem hebben wij in bouwteam de winkel van Federmann opticiens verbouwd.

Startingerweg Akersloot

Daar waar vroeger bloembollen werden gekweekt, is een nieuwe woonomgeving aan de westelijke rand van Akersloot gecreëerd. 

Albatros IJmuiden

Uitbreiding en interne verbouwing van Albatros Autobanden aan de Dokweg te IJmuiden.

Federmann Velserbroek

In winkelcentrum Velserbroek hebben wij in bouwteam de winkel van Federmann opticiens verbouwd.

Mozartkade Amsterdam

Een unieke uitbouw aan de Mozartkade te Amsterdam. De betonlook luifel is opgebouwd uit hout met een slanke detaillering wat aansluit bij de stalen kozijnen.

Goglio Zaandam

Scholz Bouw heeft een grootschalige renovatie van de bedrijfspanden van een verpakkingsbedrijf in Zaandam gerealiseerd.

Maria Louiselaan Overveen

Scholz Bouw heeft gelijktijdig twee karakteristieke villa's gebouwd op het voormalig tennispark Wimbledon in Overveen.

Wüstelaan Santpoort Zuid

Scholz Groep heeft de Wüstelaan 59 te Santpoort-Zuid, opgeslitst in twee woningen. Met behoudt van het karakter aan de buitenkant en volledig eigentijds en hoogwaardig afgewerkt aan de binnenkant.

Zomerhuisje Wijk aan Zee

All electric houtskeletbouw zomerhuisje in Wijk aan Zee met een hoogwaardige afwerking. 

Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers Badhoevedorp

Complete restyling en uitbreiding van het huidige kantoor van Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers.

Zomerkade Haarlem

Scholz Groep heeft op deze centraal gelegen en aangename locatie 8 appartementen ontwikkeld en gebouwd met schitterend uitzicht over de Zomervaart.

Eihof Castricum

Het Eihof omvat in totaal 26 woningen en 2 winkelruimtes aan de  Dorpsstraat in het oude centrum van Castricum.

Villa Vermeulen Bloemendaal

Architectonische villa Park Brederode in Bloemendaal.

't Kleine Houthof Haarlem

't Kleine Houthof: 3 stadswoningen, 1 stadsappartement , 2 tuinwoningen, 1 penthouse en 3 winkelruimtes in het cemtrum van Haarlem.

De Korenbloem Hoorn

Een complex bouwwerk met een uitbereiding van de Dekamarkt, het creëren van een ondergrondse parkeergarage en in de tweede fase 34 appartementen over 6 bouwlagen.

't Hof van Nassau Haarlem

't Hof van Nassau omvat 4 stadsvilla's en 8 luxe appartementen met 12 overdekte parkeerplaatsen in het cemtrum van Haarlem.

Huis ten Bilt Santpoort Noord

"Residentie Huis ten Bilt" bestaat uit 15 luxe appartementen met op de begane grond aan de Hoofdstraat drie winkelruimtes. Het geheel is gerealiseerd op de hoek Hoofdstraat en Huis ten Biltstraat.