Startingerweg Akersloot

Daar waar vroeger bloembollen werden gekweekt, is een nieuwe woonomgeving aan de westelijke rand van Akersloot gecreëerd. De Startingerweg vormt een directe verbinding naar Castricum. In een dorpse setting en landelijke woonomgeving zijn met dit hoogwaardige plan 14 eigentijdse eengezinswoningen en 4 vrijstaande geschakelde villa's aan het dorp toegevoegd.

Op 4 royale kavels aan de Startingerweg zijn 4 villa's gerealiseerd die geschakeld zijn door middel van de garages. Parkeren op eigen terrein en rondom een vrije tuin. Iedere villa heeft haar eigen identiteit door de verschillende kleuren baksteen. Dit is geheel in de lijn met de lintbebouwing op de Startingerweg.

Aan de Brahmslaan en de Tijgerlelie zijn twee blokken van 7 woningen gebouwd. De ruime eengezinswoningen hebben een goede indeling en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Doordat de entree van de woning aan de voorzijde naar buiten is geplaatst ontstaat er een zeer ruime begane grond met voldoende ruimte voor een goed bemeten keuken en woonkamer.

Het openbaar gebied is door Scholz ingericht en opgeleverd aan de gemeente Castricum. Scholz Groep is eigenaar van de naastgelegen gronden van de  reeds ontwikkelde en gebouwde 18 woningen.  Deze gronden zullen in de toekomst ook ontwikkeld en bebouwd worden.

Specificaties

Opdrachtgever: Scholz Ontwikkeling
Rol Scholz: Ontwikkelen & Bouwen
Architect: Bouwstudio Lukkien, Amsterdam
Constructeur: Swinn B.V.
Locatie: Startingerweg / Brahmslaan, Akersloot
Jaar: 2016-2017
Project website: http://www.startingerweg.nl

Projecten

Scheepmakerskwartier Haarlem

Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving.

Startingerweg Akersloot

Daar waar vroeger bloembollen werden gekweekt, is een nieuwe woonomgeving aan de westelijke rand van Akersloot gecreëerd. 

Zomerhuisje Wijk aan Zee

All electric houtskeletbouw zomerhuisje in Wijk aan Zee met een hoogwaardige afwerking. 

Federmann Velserbroek

In winkelcentrum Velserbroek hebben wij in bouwteam de winkel van Federmann opticiens verbouwd.

Albatros IJmuiden

Uitbreiding en interne verbouwing van Albatros Autobanden aan de Dokweg te IJmuiden.

Mozartkade Amsterdam

Een unieke uitbouw aan de Mozartkade te Amsterdam. De betonlook luifel is opgebouwd uit hout met een slanke detaillering wat aansluit bij de stalen kozijnen.

Goglio Zaandam

Scholz Bouw heeft een grootschalige renovatie van de bedrijfspanden van een verpakkingsbedrijf in Zaandam gerealiseerd.

Maria Louiselaan Overveen

Scholz Bouw heeft gelijktijdig twee karakteristieke villa's gebouwd op het voormalig tennispark Wimbledon in Overveen.

Wüstelaan Santpoort Zuid

Scholz Groep heeft de Wüstelaan 59 te Santpoort-Zuid, opgeslitst in twee woningen. Met behoudt van het karakter aan de buitenkant en volledig eigentijds en hoogwaardig afgewerkt aan de binnenkant.

Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers Badhoevedorp

Complete restyling en uitbreiding van het huidige kantoor van Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers.

Zomerkade Haarlem

Scholz Groep heeft op deze centraal gelegen en aangename locatie 8 appartementen ontwikkeld en gebouwd met schitterend uitzicht over de Zomervaart.

Eihof Castricum

Het Eihof omvat in totaal 26 woningen en 2 winkelruimtes aan de  Dorpsstraat in het oude centrum van Castricum.

Villa Vermeulen Bloemendaal

Architectonische villa Park Brederode in Bloemendaal.

't Kleine Houthof Haarlem

't Kleine Houthof: 3 stadswoningen, 1 stadsappartement , 2 tuinwoningen, 1 penthouse en 3 winkelruimtes in het cemtrum van Haarlem.

De Korenbloem Hoorn

Een complex bouwwerk met een uitbereiding van de Dekamarkt, het creëren van een ondergrondse parkeergarage en in de tweede fase 34 appartementen over 6 bouwlagen.

't Hof van Nassau Haarlem

't Hof van Nassau omvat 4 stadsvilla's en 8 luxe appartementen met 12 overdekte parkeerplaatsen in het cemtrum van Haarlem.

Huis ten Bilt Santpoort Noord

"Residentie Huis ten Bilt" bestaat uit 15 luxe appartementen met op de begane grond aan de Hoofdstraat drie winkelruimtes. Het geheel is gerealiseerd op de hoek Hoofdstraat en Huis ten Biltstraat.